51 atsakymai [Paskutinė žinutė]
SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

Sriubos be mėsos

SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

Gal turite kokių ''skanių''receptukų??

Blume
savas
Blume portretas
Narys nuo: 2005-05-02
Atsijungęs
Žinutės: 7799

taip turiu, kadangi mano vyras vegetaras...
seip nieko ypatingo, tiesiog verdu vandenyje kokias nors darzoves, o po to idedu prieskoniu kubeli arba tiesiog vegetos.
vyro megstamiausia - ziediniu kopustu sriuba. jai reikia: zied. kopustas suspulkintas; sutarkuota morka; bulve kubeliais; sviestas. morka pakepinti ant sviesto (jeigu megsi kartu su svogunu), ja sudeti i puoda, kuriame uzvirusios bulves, sudeti zied. kopusta. virti 15min. svarbiausia, kad sriuba butu tirsta.
seip idomiam skoniui suteikti naudoju kokoso piena, kuris parduotuvese skardinese parduodamas.

_______________________________________________

Laimėta nominacija -"Didžiausia Kulinarė"


SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

O kaip jūs darote šaltibarščius?Sakoma....kiek kulinarių tiek ir receptų....

Sauluzele
savas
Narys nuo: 2005-05-17
Atsijungęs
Žinutės: 527

as tai verdu pertrinta ziediniu kopustu sriuba, pabandykit, man l.skanu. reikia isvirti ziedini kopusta nedideliame kiekyje sultinuko arba vandens, kas sultinio nemegsta, tada suplakti viska mikseriu ir uzpilti grietinele pagal skoni. paskrudinti duonos (as skrudinu sumustiniu duona) arba iberti skrudintos baltos duonos gabaleliu, buna pirkti parduotuvese, nes namuose skrudinti gretai istirpsta sriuboje ir tampa fu...tokia kose sriuboje, ir valgyti. skanaus.Šypsausi:)Šypsausi

Sauluzele
savas
Narys nuo: 2005-05-17
Atsijungęs
Žinutės: 527

SIDABRA wrote:
O kaip jūs darote šaltibarščius?Sakoma....kiek kulinarių tiek ir receptų....

i 1 litra kefyro suberiu tarkuotus virtus arba marinuotus burokelius, jei marinuoti buvo - dar ir ta skysti is stiklainiuko, supjaustau agurka, virta kiausini, svoguno laisku arba svoguno galva, truputi praskiedziu virintu vandenuku, nes maniskiai tirstu sriubu nemegsta, tada idedu grietines, pipiru, druskos pagal skoni, na, ir zinoma, isverdu bulvyciu. nieko ypatinga, bet skanu Šypsausi:)Šypsausi

Smilte
susidomėjęs
Narys nuo: 2005-05-21
Atsijungęs
Žinutės: 62

O as saltibarscius darau su rugstynemis- labai labai skanu;)

Sauluzele
savas
Narys nuo: 2005-05-17
Atsijungęs
Žinutės: 527

Smilte wrote:
O as saltibarscius darau su rugstynemis- labai labai skanu;)

na, rugstyniu sriuba tai man labai labai skanu Šypsausi:)Šypsausi, ypac ta senoji, tradicine, bet va saltibarsciu kazkaip kitokiu nei rasiau tai nelabai isivaizduoju, gal todel, kad niekada neteko skaniu ragauti...va, prisiminiau detale apie saltibarscius - kaimynai latviai juos valgo su duona, srebia sauksta, uzkanda bulve ir dar duona. sako, jiems taip sociau, suprask, mes nesocias sriubas valgom Šypsausi:)Šypsausi o kaip tu darai tuos saltibarscius su rugstynem?

jurgute
susidomėjęs
jurgute portretas
Narys nuo: 2005-06-29
Atsijungęs
Žinutės: 59

man labai skani si rugstyniu sriuba Šypsausi
ilgarudziai ryziai
smulkai tarkuota morka
4 saukstai manu ir rugstynes verdu bulijone ir dedu sriubos prieskoniu
isjungus isplaku kiausini ir supilu i sriuba valgom su grietine
skanaus

Ziuli
savas
Ziuli portretas
Narys nuo: 2005-06-01
Atsijungęs
Žinutės: 9147

Sauluzele wrote:
SIDABRA wrote:
O kaip jūs darote šaltibarščius?Sakoma....kiek kulinarių tiek ir receptų....

i 1 litra kefyro suberiu tarkuotus virtus arba marinuotus burokelius, jei marinuoti buvo - dar ir ta skysti is stiklainiuko, supjaustau agurka, virta kiausini, svoguno laisku arba svoguno galva, truputi praskiedziu virintu vandenuku, nes maniskiai tirstu sriubu nemegsta, tada idedu grietines, pipiru, druskos pagal skoni, na, ir zinoma, isverdu bulvyciu. nieko ypatinga, bet skanu Šypsausi:)Šypsausi

dar dedu krapu, ridikeliu. ir neskiedziu su vandeniu, bet ir grietines nededu, tada skonis geresnis.

_______________________________________________

SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

http://www.cooking-book.ru/recepts/sbs/ogurechsup.shtml

Ibma
susidomėjęs
Ibma portretas
Narys nuo: 2005-06-18
Atsijungęs
Žinutės: 38

Na, o aš beveik į visas sriubas dedu aliejuje pakepintus svogūnus ir morkas.

_______________________________________________

Blume
savas
Blume portretas
Narys nuo: 2005-05-02
Atsijungęs
Žinutės: 7799

Ibma wrote:
Na, o aš beveik į visas sriubas dedu aliejuje pakepintus svogūnus ir morkas. http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/a020.gif

as irgi taip megstu, bet dabar vasara, tai nedarau sriubu visai Šypsausi

_______________________________________________

Laimėta nominacija -"Didžiausia Kulinarė"


Liutute
savas
Liutute portretas
Narys nuo: 2005-04-28
Atsijungęs
Žinutės: 6765

O man tai norisi sriubytes Ir aš ten buvau, alų, midų gėriau Kad ir karsta as vis vien priversta ja virti del vaiku, nes jie ypac megsta sriubas Saldus gyvenimas

_______________________________________________

Laimėta nominacija - "Švelniausia forumo dalyvė"
Luknyte gime: 2790,0 g.ugis -49 cm.
Pirmasis dantukas: 2007 03 19 Valausi dantis

SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

Liutute wrote:
O man tai norisi sriubytes Ir aš ten buvau, alų, midų gėriau Kad ir karsta as vis vien priversta ja virti del vaiku, nes jie ypac megsta sriubas Saldus gyvenimas

Aš tai visada gaminu sriubas..ir šaltas ir karštas.Mano šeima-sriubų megėja... Šypsausi

Liutute
savas
Liutute portretas
Narys nuo: 2005-04-28
Atsijungęs
Žinutės: 6765

O tau Sidabra del skranduko tai tikrai reikia sriubyciu Žvengiu

_______________________________________________

Laimėta nominacija - "Švelniausia forumo dalyvė"
Luknyte gime: 2790,0 g.ugis -49 cm.
Pirmasis dantukas: 2007 03 19 Valausi dantis

SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

Liutute wrote:
O tau Sidabra del skranduko tai tikrai reikia sriubyciu Žvengiu

Aga....nors jas ir valgau

Liutute
savas
Liutute portretas
Narys nuo: 2005-04-28
Atsijungęs
Žinutės: 6765

O kokias jusu seimynele labiausiai megsta?

_______________________________________________

Laimėta nominacija - "Švelniausia forumo dalyvė"
Luknyte gime: 2790,0 g.ugis -49 cm.
Pirmasis dantukas: 2007 03 19 Valausi dantis

SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

Liutute wrote:
O kokias jusu seimynele labiausiai megsta?

Mano sūnaus mėgstamiausia yra burokėlių sriuba,vyrui-svarbu kad sriuba,dukrai- rugštynių,o man-tai šaltibarščiai,būna net ir žiemą jos pasidarau..... Šypsausi

saldi
savas
saldi portretas
Narys nuo: 2005-05-11
Atsijungęs
Žinutės: 3569

nagi nagi ir man aktualu sriubyciu receptukai, nes pastebejau kad ko jau ko o sriubos nemoku virti.

SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

Žuvies sriuba

*1300 g lydekos filė
*400 ml karšto žuvies sultinio
*šaukštas alyvuogių aliejaus
*svogūnas(smulkiai supjaustyti)
*300 g bulvių(supjaustyti dideliais kubeliais)
*200 g pomidorų savo sultyse
*šaukštas pomidorų pastos
*žalumynų

Svogūną apkepinti aliejuje.Sudėti dulves,padažą ir pakepinti maišant apie minutę.Viską perdėti į puodą,supilti smulkintus pomidorus(nuluptus),sultis,sultinį,įberti druskos,pipirų ,uždengti ir virti,kol suminkštės bulvės.Sudėti filė gabaliukus,pavirti 10-12 minučių ir karštą tiekti į stalą.Puošti žalumynais.

Blume
savas
Blume portretas
Narys nuo: 2005-05-02
Atsijungęs
Žinutės: 7799

skani sriubyte Saldus gyvenimas

_______________________________________________

Laimėta nominacija -"Didžiausia Kulinarė"


SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

Blume wrote:
skani sriubyte Saldus gyvenimas

Labai....vakar viriau,tai šiandienai net ir neliko Šypsausi

Blume
savas
Blume portretas
Narys nuo: 2005-05-02
Atsijungęs
Žinutės: 7799

as irgi dabar kasdien verdu sriubas, bet tik vienam kartui. nors vakar isviriau ziediniu kopustu sriuba, tai nesivalge ji man visai, tik skystima isgeriau... siandien virsiu pertrinta batatos (raudona bulve) sriuba. bus skanu Šypsausi

_______________________________________________

Laimėta nominacija -"Didžiausia Kulinarė"


SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

Blume wrote:
as irgi dabar kasdien verdu sriubas, bet tik vienam kartui. nors vakar isviriau ziediniu kopustu sriuba, tai nesivalge ji man visai, tik skystima isgeriau... siandien virsiu pertrinta batatos (raudona bulve) sriuba. bus skanu Šypsausi

Dar tokios nevalgiau

Blume
savas
Blume portretas
Narys nuo: 2005-05-02
Atsijungęs
Žinutės: 7799

o zinai kas tai yra batata?

_______________________________________________

Laimėta nominacija -"Didžiausia Kulinarė"


Atsakyti

Forum jump select

Sprendimas: Creative